>
Főoldal
Sztorizó
Ollózó
Fotógaléria
Vásártér
Archív
Az ittvanminden.hu valamennyi oldalán található információ,
dokumentum, fotó másodközlése, csak az oldal üzemeltetőinek engedélyével történhet!


Copyright 2007 - 2010  all rights reserved -  ittvanminden@yahoo.comBULVÁR hírek    2010. 
2010. április 3.
Baleset a koncert előtt
Két nappal Elton John koncertje előtt összedőlt a hatalmas színpad egy része Mexikóban a maya kultúra egyik legszebb szentélye, a Chicen Itza közvetlen szomszédságában. A három sérülttel járó baleset nem tett kárt a világ egyik csodájaként számon tartott építményben.

2010. április 4.
Kilenc évig bírta az együttélést
Lezárult a nyomozás Olivia Newton-John a négyszeres Grammy-díjas énekesnő volt élettársa, Patrick McDermott eltűnése ügyében. Öt évvel ezelőtt egy jacht utasaként San Pedro-ból kihajózott, de holttestét soha nem találták meg.  Egy magánnyomozó most kiderítette, él és virul, fotókkal bizonyította a gyászoló énekesnőnek, hogy a most 54 éves "ex" a  mexikói Sayulita kikötőben dolgozik fedélzeti matrózként.

2010. április 4.
Ajándék koncertjegyek a bűnös nagymamának
Rod Steward következő koncertjére két különleges VIP jeggyel ajándékozott meg egy 66 éves angol hölgyet, akit a bíróság bűnösnek talált, mert állatkereskedésében eladott egy aranyhalat egy 14 éves kiskorúnak. Tettéért pénzbírság kiszabása mellett, lábára erősített jelzőkészülékkel, 49 nap házi őrizetre ítélte a bíróság a már nagymama Joan Higgins-et, aki nagy Rod Steward rajongó. És bár volt koncertjegye, az ítélet miatt nem tudott elmenni. 

2010. április 4.
Az örökzöld dallal köszöntik a királynőt
A 70 éves Cliff Richard-ot felkérték, hogy énekelje el a 'Congratulation' című dalát április 16-án, a dán királynő, II. Margaret 70. születésnapján.

2010. április 5.
Nem sikerült a visszatérés
A meghirdetett időpontja után negyven perccel bejelentették, hogy elmarad Keith Emerson és Greg Lake közös koncertje, amely egyébként az amerikai turné nyitóállomása lett volna. Több ezer csalódott néző követelte vissza a pénzét, másnap pedig a sajtó csámcsogott az ügyön, megszellőztetve, hogy talán nem tud kijönni egymással a két muzsikus.  Az április elsejét követő következő három koncertet is törölték, mert - mint Emerson bejelentette - nincsenek eléggé felkészülve sem technikailag, sem zeneileg.


2010. április 6.
Öngyilkos lett Madonna menedzsere
Kaliforniai otthonában főbe lőtte magát Caresse Henry, aki tizenhárom éven át volt Madonna asszisztense és menedzsere. Az énekesnő magasra ívelő karrierjét 1997-től egyengető, határozott fellépéséről ismert hölgy 44 éves volt.

2010. április 13.
Autogram stop
Ringo Starr megismételte, amit két éve a BBC riporterének mondott: nem ad többet autogramot senkinek, mert észre vette, hogy amit kézjegyével ellátott, a következő napon az eBay-en árusították. "Az emberek pénzt csinálnak egy gesztusomból, ez pedig ismét csak megerősített döntésemben."- mondta az ex-Beatles dobosa.

2010. április 18.
Túl hosszú volt a répa
A Rolling Stone magazin által a "Minden idők 100 legnagyobb gitárosa" között a tizennegyedik helyre rangsorolt Jeff Beck, - a Yardbirds együttes egykori tagja, négyszeres Grammy díjas muzsikus otthon a konyhában sárgarépa szeletelés közben majdnem levágta bal mutatóujját. A baleset éppen új nagylemezének befejező fázisában történt, ezzel  a hanganyag megjelenésének ideje bizonytalanná vált. Jeff Beck a sebészeti műtét után egy nappal úgy döntött, minden egyes ujjára egymillió dolláros biztosítást köt.2010. április 26.
Mérges autós tört-zúzott Graceland-en
A memphis-i rendőrség még mindig nem találja azt az autóst, aki április 12-én nekihajtott Elvis Presley Graceland nevű birtoka bejáratának. A kaput súlyosan megrongáló autós ezután érthetetlen ordítozásba kezdett az egyetlen női őrrel, majd elhajtott.


2010. április 26.
Babonás Metallica tagok
A Metallica együttes megtörte 23 éve tartó fogadalmát, mert az izlandi vulkánkitörés miatt bevezetett légtérzárlat feloldása után sem kaptak repülőjegyet. Emiatt vállalták a 28 órás buszozást a lett fővárosból, Rigából hazáig. Az együttes közel negyedszázada egyetlen fellépésére sem utazott busszal, amióta 1986 szeptemberében Svédországban balesetet szenvedtek, amelyben Cliff Barton az együttes basszusgitárosa életét vesztette.2010. április 27.
A megbotránkoztatásért Osbourne-ék ismét nem mennek a szomszédba 
Sharon Osbourne, a híres-hírhedt rocker, Ozzy Osbourne felesége bejelentette: a jövő hónapban kiveteti mell implantátumát és férjének ajándékozza, levélnehezéknek. Az 57 éves asszony szerint, a jelenlegi helyénél jobban fog mutatni az íróasztalon.


2010. május 6.
Saját márkával koccinthat az angol énekes
A portugál Adega do Cantor (Dalosok Borászata) egy exkluzív pezsgőt dob piacra korlátozott darabszámban, Sir Cliff Richard -70-ik születésnapja és énekesi pályafutásának 50-ik évfordulója alkalmából. A borászat a ma is aktív énekes nevével fémjelzett több tucatnyi palackra kapott már előrendelést.
  

2010. május 10.
Újabb adalékok Elvis haláláról
Dr. George "Nick" Nichopoulos, aki az utolsó években Elvis Presley háziorvosa volt, nyilvánosságra hozta, hogy a rock királyának haláláért hosszú ideje meglévő krónikus székrekedése is felelős, amelynek súlyosságára - az orvos elmondása szerint - a boncoláskor derült fény. Annak idején orvosi konzíliumot hívtak össze, annak megállapítására, halálában milyen körülmények játszottak szerepet. Presley ezt a problémáját maga akarta megoldani, nem kérte orvosa segítségét. Háziorvosa szerint, 1977-en bekövetkezett halálának okaként szervi betegségei mellett, csak másodlagosak voltak állandósult izületi bántalmai és alvászavara, valamint a most nyilvánosságra hozott krónikus székrekedése, azonban ezek nagyon megkeserítették élete utolsó éveit.
2010. május 12.
Elton John nemkívánatos Kairóban
"Marokkó szívesen látja a magas színvonalú előadókat, így Elton John-t is. Művészi munkáját értékeljük, a magánélete nem tartozik ránk." nyilatkozta a sajtónak Aziz Daki, a világhírű Mawazine Fesztivál művészeti igazgatója. Mind ez válasz arra, hogy az Egyiptomi Zeneművészek Szövetsége az Iszlám Bírósághoz fordult Elton John május 18-ra tervezett kairói fellépésének megakadályozása ügyében. Az egyiptomiaknál a 63 éves sztár nyíltan vállalt homoszexualitása és Jézusra tett kijelentései verték ki a biztosítékot. A Mawazine Fesztivál május 21- 29-ig tart Rabatban. Elton John fellépésének ideje a napokban válik ismertté.

2010. május 14.
Tehetségkutó műsorok veszélyeiről
Annie Lennox -a Eurythmics egykori tagja- a brit Daily Mail-ben kijelentette, károsnak és veszélyesnek tartja az American Idol és X-Faktor féle tehetségkutató műsorokat. A legutóbb a pedofil botrányok kapcsán a Vatikánt durván ostorozó énekesnő ezúttal a zenekultúra értékének elvesztését félti a show-műsoroktól. Mint mondja, a döntést nem a tehetség, hanem a közönségigény kielégítése vezérli.
 

2010. május 15.
Iggy Pop a Csúnya Díjas
Néhány hónappal, hogy neve bekerült a Rock And Roll Hírességek Csarnokába, már egy újabb - igaz nem éppen dicsőséges - elismerésben részesült Iggy Pop. A most 63 éves rock veteránt választották ugyanis a 'Show-biznisz Legcsúnyább Arcának'. A Good Surgeon Guide kozmetikai tanácsadó világcég 1300 ember véleménye alapján állította fel a rangsort. A Stooges együttessel és szólólemezeivel sikeres veterán rockernek talán némi vigaszt jelent, hogy mögötte a második helyen, egy valaha szebb időket megélt dúskeblű angol modell, Jodie Marsh végzett.  
2010. május 21.
Legyenek letölthetők a Beatles dalok!
Paul McCartney a héten a BBC1 adásában kérte számon az EMI kiadótól, vajon miért nem lehet a Beatles dalokat internetes letöltéssel vásárolni. Mint mondta: "Tudom, hogy az iTunes is vállalkozna rá, nem értem mi az oka, hogy nem akarják?" A Beatles jogokat birtokló EMI rövid közleményben reagált: "Folynak a tárgyalások, mert mi is szeretnénk ha letöltéssel is elérhetők lennének a számaik".


2010. május 25.
Charlie Watts 47 év után kiszáll a Rolling Stones-ból?
Az Australia's Herald Sun című lap állítása szerint Charlie Watts helyett Steve Jordan lesz a Rolling Stones dobosa az együttes 2012 - es koncertturnéján. Az újságnak adott interjúban Watts elmondta, családjától már nem szeretne több hónapot távol lenni. Az ausztrál turné 6 koncertjéért egyébként 14.4 millió dollárt kérnek.

2010. május 26.
Az első osztályú repülőjegy sem mentesít
Botrányt csinált  a londoni Heathrow repülőtéren Robin Gibb, az egykori Bee Gees tag, miután a biztonsági szolgálat kockázatelemző komputere véletlenszerűen kiszúrta. A teljes poggyász- és testvizsgálattal járó procedúra úgy felháborította a popsztárt, hogy durva káromkodások közepette köpködve kérte ki magának. A biztonsági személyzet közölte vele, hogy vizsgálat nélkül nem szállhat be a Los angelesi gépbe, sőt előállítják. Ezek után türtőztette magát. Szemtanúk szerint a repülőtéren nagy visszatetszést keltett a Robin Gibb viselkedése.


2010. május 29.
A Eurythmics egykori énekesnője új szerepben
A Skót Parlament csütörtöki döntése értelmében Annie Lennox kormánymegbizatást kapott, hogy tevékenyen segítse a 'Commonwealth Parliamentary Association' szervezet (az egykori Brit Birodalomhoz tartozó) tagországaiban az emberi jogok, a demokrácia megőrzését, valamint  vegyen részt az afrikai országokat súlyosan érintő HIV/AIDS megelőzésében. Az énekesnő sajtótájékoztatóján meghatódva köszönte meg a lehetőséget, amellyel segíthet az emberek életminőségének javításán.  


Május
2010. június 1.
Elton és párja gyereket akar
David Furnish, Elton John "házastársa" a múlt héten bejelentette, továbbra sem mondanak le egy kisgyerek örökbefogadásáról. Tavaly egy 14 hónapos ukrán kisfiút akartak adoptálni, amit az ukrán hivatalok elutasítottak, mondván Elton "túl idős" a gyermekneveléshez. "Az ukrán kormány döntése összetörte a szívünket, de  nem adjuk fel, mert mind ketten nagyon szeretnénk gyereket."- mondta David Furnish.


Június

2010. június 4.
Zűrök a koncert után
Megtámadták Mexikó City-ben a Paul McCartney-t és együttesét szállító autóbuszt. A banda tagjai elállták a busz útját felmásztak a tetejére, dörömböltek, fel-le ugráltak rajta. A biztonságiak hívták a rendőrséget és amikor a támadók meghallották a szirénázást elmenekültek. Mint azt McCartney elmondta: a támadás hasonlított a Beatles-t ért 1966-os Fülöp szigeteki atrocitáshoz. 
2010. június 5.
Élettársa végleg ejtette Olivia Newton-John-t
A sajtó évekig csámcsogott a most 63 éves négyszeres Grammy díjas híres énekes és színésznő élettársának 2005-ös eltűnéséről. Mint arról mi is beszámoltunk, Patrick McDermott öt évvel ezelőtt egy jacht utasaként San Pedro-ból kihajózott és eltünt de holttestét nem találták meg. Azóta kiderült hogy él. Most viszont ügyvédjén keresztül megüzente, hogy véglegesnek tekinti a szakítást. Az egykori szépségideál, a Grease című film    főszereplője négy évig sok pénzt áldozott, hogy megbizonyosodjon élettársa haláláról. Olivia Newton-John egyébként idén márciusban járt Budapesten üzletasszonyként.
2010. június 12.
Védjegy az Abba, vagy még sem!
Universal Zenei Csoport, az Abba kizárólagos kiadója össztüzet zúdított 15 névbitorló hasonmás és koppintó zenekar ellen, jogtalan névhasználat miatt. Olyan nevek csípik a kiadói licenszgazdák szemét, mint például: 'Abba Mania',  'Swede Dreamz Abba Tribute' és így tovább. Az egyik érintett az 'Abba Queens' együttes máris tiltakozik, mondván ők évtizedek óta játszanak kocsmákban, színházakban, mindenfelé és ha nevet kell változtatni, az veszélyeztetné bevételeiket és jó hírnevüket.2010. június 22.
A Blues Brothers a Vatikánnak is tetszik
A Vatikán szerint, az 1980-ban Dan Aykroyd és John Belushi főszereplésével készült 'Blues Brothers' című film méltó a katolikus egyházi felfogáshoz és ezért a Szentszék által is javallott a megtekintése. A blues- és soulzene legnagyobbjait felvonultató film sztorijában két testvér, összeszedi a régi együttesük tagjait, hogy koncertturnézással egy chicagói katolikus árvaháznak  gyűjtsenek egy kis pénzt. 

2010. június 23.
Megvan az első milliárd dollár
Igaza lett néhány amerikai bulvárlapnak, amelyek azt írták, a popkirály sajnálatos halála egyeseknek többet hoz majd a konyhára, mint életében.  Michael Jackson halálának első évfordulójára ugyan is meglett az első egymilliárd dollár bevétel. A Bilboard magazin utánajárt, miből áll össze ez az összeg. Zenei eladások: 429 millió. Film, TV: 392 millió dollár. Kiadványok: 130 millió dollár. Jogdíjak: 35 millió dollár. Zenei szerződések: 31 millió dollár.2010. július 6.
Lehet, hogy börtön lesz belőle?
Letartóztatták a Motley Crue énekesét Vince Neil-t ittas vezetés miatt. A Las vegas-i rendőrök vasárnap éjszaka megállították Lamborghini-jét, miután egy nő még az est folyamán feljelentette, mert az énekes összetörte a videokameráját. 2000 dollár óvadék fejében szabadlábra helyezték, de szeptember 27-én kell bíróság elé állnia. Vince Neil-nek nem ez az első esete, tehát visszaeső. 1984. december 8-án nála volt vendégségben az angol Hanoi Rocks együttes dobosa, Nicholas "Razzle" Dingley. Az est folyamán autóba ültek és az ittas Neil összeütközött egy autóval. A vétlen autóból két súlyos sérültet vittek kórházba. Dingley viszont néhány órával később a kórházban elhunyt. Az énekest 30 nap elzárásra ítélték, ami közvélemény felháborodását váltotta ki. A hozzátartozóknak 2.5 millió dollár kártérítést fizetett.


Augusztus

2010. augusztus 4.
Rock-koncert, mint fejős tehén
Bruce Dickinson, az Iron Maiden énekese a Sky News-nak adott interjúban, felháborodott azon, hogy egyes előadók túl magas jegyárakkal koncerteznek. Mint mondta:" Az egyfajta elkötelezettséget jelent, ha egy rajongó elmegy valaki koncertjére. Megérdemelnek egy nagy show-t, de ésszerű jegyárak mellett. Nem helyes egy rock-koncertet fejőstehénnek tekinteni!"
Utána néztünk: az amerikai Pollstar statisztikái szerint, jelenleg Billy Joel a "legdrágább" fellépő, a 119.27 dollár átlagos jegyárral. Őt követi Bette Midler és Barry Manilow, 100 dolláros belépővel, bár az ő jegyáraikba a Las vegasi fellépéseiket is belevették. A negyedik Bon Jovi 96.77 és ötödik Bruce Springsteen 85.08 dolláros átlagos jegyárakkal. 

2010. augusztus 1.
Aukciós rock relikviák - csak gazdagoknak!
A fehér zongora 1957. és '69 között Elvis Presley gracelandi otthonának volt a dísze. Augusztus 14-én Memphis-ben,  a Heritage Auction Gallery-ben 1 millió dolláros kikiáltási áron kerül kalapács alá, sok más relikviával együtt. Az óceánon innen, egy nappal később a sussex-i Goodwood Vintage Fesztiválon, egy  kávébarna színű, cigaretta égésnyomokkal tarkított Challen pianínó induló licitje "csak" 231 ezer dollár lesz, de a londoni Abbey Road Stúdióból származó hangszer 1964. és '66 között több Beatles felvételen hallható, de később használta Paul McCartney és a Pink Floyd is. A 3 napos erősen retro jellegű Goodwood Vintage Fesztiválon a Faces együttestől Sandie Shaw-ig, számos régi nagy előadó ad majd koncertet.

2010. július 21.
Vigyázat! Ezek nem játékbabák! Ezek akciófigurák!
Erre hívja fel a figyelmet a Playmates Toys egy óriási gyűjtemény-sorozat első két darabjának bemutatásakor. Michael Jackson 'Thriller' és a 'Billie Jean' klipjének hangulatát akarja idézni a július 21-én debütált két figura, amelyet a következő hónapokban még követ jó néhány!

 

2010. július 14.
Leánykérés a koncert kellős közepén
Július 9-én Carlos Santana  Tinley Park-beli koncertjén megkérte barátnője, Cindy Blackman kezét...
2010. augusztus 29.
A sikerért meg kell küzdeni
Bjorn Ulvaeus, az ABBA egykori tagja a brit Sunday Mail-nek nyilakkozva kijelentette, sem az American Idol (az tengerentúli Megasztár), sem pedig az X-Factor nem mutat jó példát a mai fiatalok számára. Nem a tehetség, nem az eredetiség, hanem a divat és az igénytelen szórakoztatás dominál ezekben a TV műsorokban. Mint mondta: " A Rolling Stones, vagy a Beatles annak idején  megmutatta hogyan kell megdolgozni a sikerért. Ők az ABBA indulására is  hatással voltak. A mai TV show-k szereplői nem járják végig ezt a küzdelmes utat. És ez nem jó"
2010. augusztus 30.
Marylin Monroe önéletrajzi film tervek
George Clooney játsza Frank Sinatra-t, Marylin Monroe életrajzi filmjében.  A 'The Life and Opinions of Maf the Dog, And of His Friend, Marilyn Monroe' című könyv adaptációjából készülő filmben a viharos élete élt szőke dívát -egyelőre csak az előzetes tervek szerint- Angelina Jolie kelti majd életre. A megfilmesítésre szánt könyv érdekessége, hogy a történetet Monroe máltai pincsijének szemszögéből meséli el: azt a két évet amely alatt Kennedy-vel és Arthur Millerrel találkozott.


Április
2010. szeptember 4.
Bob Dylan festészete
A Dán Nemzeti Galériában szeptember 3-án nyílt meg Bob Dylan eddig még sehol be nem mutatott 40 olajfestményének kiállítása. A "Brazil sorozat" címet viselő kollekció nagy részt figuratív képeit az énekes dél-amerikai utazásai ihlették. A kiállítás január 30-ig látható Koppenhágában.


2010. szeptember 6.
"...90 éves koromig koncertezek."
Rod Stewart felesége márciusban várja második gyermeküket. A 65 éves énekes a sajtónak nyilatkozva mondta: "Nagyon boldog vagyok, de nem akarunk több gyereket. Különben is 90 éves koromig akarok koncertezni!" A most négy éves közös gyermekük mellett, Rod Stewart-nak a '60-as években adoptálttal együtt, további 5 gyermeke van.
Szeptember
2010. szeptember 15.
Dedikált dobverőért fotó
Ringo Starr felhívásban fordult rajongóihoz, amelyben azt kéri, hogy küldjék el neki a most futó All-Starr Band koncert turnén készült fotóikat. A legjobbnak ítélt képekért cserébe dedikált dobverőket ad ajándékba. Azt is hozzá tette: "Arra számítsatok, hogy nem küldök vissza semmit!" Egyébként két éve már, hogy Ringo autogramot sem ad senkinek, miután felfedezte, hogy az eBay-en üzletelnek velük.