John Lennon életútja a levelein keresztül
2019-10-04
A 80-as évek egyik nagy egyénisége is elment
2019-12-11

Előkerült a legendás bőrdzseki

Olivia Newton-John visszakapta a 2019 november elején elárverezett legendás fekete bőrdzsekijét a vevőtől, aki 243 ezer dollárt (72,3 millió forint) fizetett a Pomádé (Grease) című világhírű, 1978-as musicalfilm zárójelenetében viselt ruhadarabért.

 

A neve elhallgatását kérő vevő átadta a többszörös Grammy-díjas énekes-színésznőnek a dzsekit, és azt mondta, ennek a dzsekinek nem szabad egy milliárdos gardróbjában porosodnia, hogy a countryklubban henceghessen vele.

A fekete bőrdzsekit és a magas derekú, szűk nadrágot Newton-John a Grease (Pomádé) híres, vurstlis jelenetében viselte, amikor John Travoltával elénekelték a You’re the One That I Want című számot.

A két ruhadarab két külön tételként szerepelt a Julien’s Auctions Beverly Hills-i árverésén és két vevőhöz került a becsült ár több mint kétszereséért.

Egyébként az angol-ausztrál énekes-színésznő nagyjából 500 tárgyat bocsátott árverésre, és a bevétellel a melbourne-i Olivia Newton-John Rákkutató és Wellness Központot támogatta, amelynek társalapítója volt, miután 1992-ben első ízben sikerült legyőznie a mellrákot.

A 71 éves Newton-John 2018 szeptemberben jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála. A kabát megvásárlója egyébként Newton-John „elsőszámú rajongójának” vallja magát és gyors felépülést kívánt neki. Az énekes, aki rendkívül hálás volt és nagyon meghatódott az ajándéktól, elmondta, hogy a melbourne-i rákközpontban fogja kiállítani a kabátot.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.