A Metallica albumok rangsora
2020-05-24
Bob Dylan a világ legidősebb slágerlistása
2020-06-30

Jason és Kylie – A szerelem amely szétszakít

Szépek voltak, szerelmük világhírű volt, a romantikus érzések megtestesítői voltak, daluk a szerelmesek himnusza lett. Az élet azonban más forgatókönyv szerint alakult.

 

 

Jason Donovan még mindig nehezen tud beszélni Kylie Minogue-ról, a fájdalmas 31 évvel ezelőtti szakításukról.

Az ausztrál szappanopera, a Szomszédok sztárjai, Jason és Kylie odavoltak egymásért, de Jason szíve megtört, miután Kylie telefonon a világ másik oldaláról dobta őt.

Jason Donovan és Kylie Minogue több mint 30 évvel ezelőtt szétváltak, és a szakításuk Jasont sokkolta.
Miután társsztárként és képernyőn szerelmesként találkoztak az ausztrál szappanoperában, a showbiznisz is kapott az alkalmon. A duett elénekelhette a híressé vált, top dalt, az Especially For You-t.

 

 

 

A két fiatal színész filmbeli nevükön Scott Robinson és Charlene Mitchell 1987-ben kelt egybe a filmsorozatban. A hatalmas szappanopera esküvő döbbenetes számú: 19,6 millió nézőt szögezett a képernyőhöz. Ennek egyik oka, a romantikus esemény háttere volt, mármint, hogy párocska az életben is akkor jött össze.

 

Három évvel később jött a szakítás. Jason egyszer egy interjúban elmondta, hogy a Kyle szólókarrierje miatti féltékenysége is hozzájárult a szakításukhoz. “A sikere felzaklatott és nem tudtam megemészteni. Csak későn vettem észre, hogy rossz irányba fordulnak a dolgok és el fogom veszíteni.”

 

Jason később feleségül vette Angela Malloch-ot, akivel 3 gyermeket neveltek fel, a most 20 éves Jemmát, a 19 éves Zacot és a 9 éves Mollyt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Időközben Kylie-t nagy nevek vették körül: köztük Lenny Kravitz amerikai zenész, James Gooding modell és Olivier Martinez francia színész.
2017-ben elvált Joshua Sasse-től, és most úgy tűnik, hogy ismét megtalálta a szerelmet a GQ főnök, Paul Solomons személyében.

Ki mondja, hogy nem lehet romantika idősebb korban? Különösen akkor, ha ilyen jó és igaz szerelem van” – mondta Kylie.

 

És akkor jött a 2018-as esztendő, amikor az álompár nagy meglepetésre – ha csak pár percre is – ismét együtt állt a színpadra.

Színpadi találkozásuk sokkolta a rajongókat, mint kiderült a nézők sírva hívták egymást, vagy twittereztek, mikor a színpadon meglátták őket ketten.

 

Kylie elmondása szerint a hihetetlen pillanatot az utolsó napokban fixálták le.

“Lehet, hogy egy vagy két nappal a show előtt szöveges üzenetet küldtem Jasonnak, mondván: Hé, van ez a koncert a Hyde Parkban – ha el akarsz jönni, tudasd velem “.
“Azt válaszolta, hogy nagyon sok dolga van, de el fog jönni”.

“Szóval azt mondtam neki: Elénekeljük a dalunkat, akarsz csatlakozni? Megmondhatod, hogy nem, de csinálhatsz bármit, amit akarsz. ”
Jason Donovan pedig egyszer csak csatlakozott a Kylie-hez amikor felcsendült az Especially For You című szám.

 

“Szó szerint felültem a bringámra, hogy támogassam a barátnőmet, Kylie Minogue-t, és a következő dolog, amit tudok, hogy fent vagyok a Hyde Park színpadán, 70 000 ember előtt, az 1988-as szám táncmozdulataival… Őrület” írta később Jason Donovan a Twitteren.

Úgy tűnik, hogy a kapcsolat Jason és Kylie között továbbra is rendkívül erős, még ezeknek az éveknek a végén is. Júniusban Kylie megörvendeztette Jasont 52. születésnapja alkalmából. Megosztott egy régi képsorozatát az Instagramon, “Boldog születésnapot, Jason !!!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.